Maj månad + vågen = kaos!!

Maj månad har gått riktigt dåligt med kosten och träningen. Sådan ångest att jag till och med nu sitter och smaskar på några godisbitar på en måndag!! Det har varit något varje helg, fest hit och fest dit. Inte bra för självkontrollen nu när det gäller allt onyttigt. )o= I morgon ska jag pallra mig till Solberga badet i alla fall och försöka simma minst 45 min.

Det har även varit jobbigt att se att vikten inte går ner något nu. Jo visst har det pendlat lite upp och ner men inte mycket. Det gör det knappast lättare och ger inte mycket motivation.

Satt igår och läste igenom några gamla noveller jag skrivit. Kanske ska ta och försöka börja skriva igen. Det vore ganska skoj. Det var länge sedan som jag faktiskt skrivit klart något av alla stories jag påbörjat de senaste åren.


Äntligen en lugnare vecka

Äntligen kan jag ta det lite lugnare igen. det har varit lite för mycket att göra de senaste 2-3 veckorna men nu är det lugnare igen. förra veckan var jag ju i Skövde och sedan i lördags så var det mammas 50-årsfest. Gissa om det var nice att ta sovmorgon igår och sedan inte göra något på hela dagen. (o=

Lite ångest i morse när jag klev upp och gick upp på crosstrainern. 30 min hade varit ganska lagom men efter 10 min var mina ben som spagetti och jag var nästintill illamående så jag gav upp. Sedan har det varit en ganska seg dag på jobbet och hade nog gärna spenderat dagen hemma. Efter jobbet så gick jag en lång promenad på 1 h. Kändes längre men jag gick med raska steg så tiden sprang i väg.

Dop i Skövde

Sitter i Skövde och tar det lugnt. Åkte till Skövde i onsdagskväll för igår var det dop för lille Bertil. (eller Berra bus som han även kallas lite då och då. hihi...så söt). Det blev en del onyttigt igår men tyckte ändå att jag stod emot lite i frestelsen att ta extra mat och annat gott. jättegod smörgåstårta, men jag tog bara en bit. Jättegod tårta med och där erkänner jag att jag syndade och tog en extra bit. Men båda var ganska små så jag kan nog räkna det som en bit ändå. Idag till fika blev det lite tårta och bulle, men det hoppas jag att det inte sätter sig någonstans.... känner att jag är lite glad men ändå lite skraj över att ställa mig på vågen i morgon igen.

I dag bär det av hemåt igen då det i morgon är mammas 50 årskalas. Har lite kvar att fixa med till presenten men jag ska försöka göra det idag i bilfärden till båten, eller i värsta fall försöka bli klar på båten med det. Det är ju ändå bara lite text.... bara och bara.... Jag vill i alla fall inte behöva skriva det i morgon för då ska jag upp tidigt ändå för att antingen ut och gå en lång promenad eller ta ett pass på crosstrainern. Sedan måste jag ner på stan en sväng och se om jag hittar några nya kläder som jag kan ha på mig på kvällen. Annars får jag ta något jag har i garderoben.

Ja detta var allt för denna gång. (o=


Träningen fortsätter

Jo, jag kämpar ännu vidare. Vågen är ännu min vän varje morgon vid vägning (men det går nu väääääldigt sakta neråt) och det har blivit en hel del promenader. Jag var och simmade häromdagen men det blir ingen tur till badhuset denna vecka. Idag så började jag dagen med en promenad och även efter jobbet så blev det en lång promenad. Det var lite halvtaskigt och kallt väder ute men när jag väl kommit ut och fått farten så gick jag tills jag kände att fötterna började göra ont. Ska nu försöka gå ut och gå varje morgon och kväll hela veckan. Vill ju ha lite resultat ganska snart.
Inte på humör att skriva mer idag då jag har en del del att stå i ikväll - håller på att sätta ihop ett fotoalbum som jag ska försöka ha klart innan veckan är slut. Tänkte bara håller er lite uppdaterade med att jag ännu finns kvar här och kämpar mot vågen varje dag.

Hmm, fick ett sms från en kompis tidigare. Hon tyckte att jag skulle ställa upp i Bonde söker fru så att jag kan komma med i TV och blir kändis så att hon sedan kan säga att hon känner mig. hihihi. Never gonna happen!! (o=

RSS 2.0