Glad Midsommar!

Redan midsommar! Tiden springer ifrån mig lite känner jag... Springer har jag börjat med oxå. (o= Sen vårruset så har det blivit en del springande (mestadels på löpbandet på träningscentret) och varje gång så har jag siktet inriktat på att att varje gång få en bättre tid än det jag sprang på vårruset. Igår slog jag mitt personliga rekord på 5,2 km på löpbandet... 39 min! Hela 4 min snabbare än vad jag sprang på vårruset. hihi. Inte många minuter kanske men det kändes i alla fall bra. Vikten ligger stadigt still men hoppas att mina nya starka benmuskler (ja jag känner att de växt... hihi) ska börja arbeta lite extra snart. Idag räknar jag inte riktigt med en nyttig dag men det är jag väl värd när det är midsommar, det sker ju bara en gång om året. (o= Blir träning igen på söndag ju.

4 veckor kvar till semestern! Ser framemot semestern nu! Ska blir riktigt skönt med 4 veckor ledig och så sticker jag till USA med så det går inte göra annat än att längta.

Nej nu måste jag äta upp min frukost och sedan börja fixa till mig inför midsommarfirandet.

GLAD MIDSOMMAR!
DON´T DRINK AND DRIVE!!!


Släktforskning

På sistone har släktforskningen legat lite på is då jag inte velat köpa nytt abonnemang riktigt än. Finns så mycket annat jag borde göra och om jag fixar ny prenumeration på någon släktforsknings sida så kommer jag sitta fast med det. Så det får vänta till hösten, eller åtminstone efter semestern. Fick ett mail igår från en kvinna som släktforskar och det har visat sig att vi delar släktingar. Hon skickade några bilder till mig idag. 1-2 personer känner jag igen från mitt träd men många okända ansikten. Så i helgen ska jag se om jag kan hittar några bilder själv i min egen familjs fotoalbum. Har även planer på att under sommaren åka runt på Gotland och besöka kyrkogårdar. Tänkte se om jag kan hitta släktingars gravstenar. De kan ju kanske innehålla information som kan vara intressant.

I morgon kommer lillebror hem til mig och ska hjälpa mig att sätta upp några tavlor. Ja, efter 5 år så ska det äntligen komma upp några ordentliga tavlor i vardagsrummet. Ska kanske sätta upp en tavel list med men har inte riktigt bestämt mig än. Får fundera lite till - tills imorgon i alla fall.


Vårruset 2011 avklarat! Blodomloppet nästa?

Igår var det vårruset och oj vad jag tränat inför detta. Var och varannan dag var jag på träningscentret eller P18 för att springa i spåret - allt för att springa vårruset som en atlet. Elller... nja det det var nog det som hade varit tanken från början kanske.... Senaste veckan har träning varit obefintlig och var lite skeptiskt till om jag skulle kunna springa igår. Men mina lagkamrater fick för sig att de skulle starta i gruppen "springa fort" och även stå ganska långt fram i den gruppen, vilken press! Jag kunde ju inte vara dåligare jag så jag ställde mig där med. jag joggade mig igenom 5,2 km på 43:10 (enligt klockan vid målgången) Mitt mål var att gå i mål under 45 min och det klarade jag ju galant! Blev en del korta promenader längs vägen men man blir så mycket mer motiverad där det springer folk framför en och även förbi en. Man vill ju bara hänga med. Ska bara springa förbi henne och henne och sedan ska jag gå lite... så var det nästan hela vägen. Höll inte farten med övriga laget men jag är nöjd med min insats. Är det dags nu att börja träna inför blodomloppet som är 24 augusti? Måste ju försöka slå denna tid och även förra årets tid i blodomloppet. (o=

Denna helg är helt uppbokat. I morgon blir det Teamkamp med jobbet. Vi är 2 team som ska ha lite fest tillsammans i morgon i Tofta och det blir teamkamp. Undrar vad det är för tävlingar det blir? Lång dag blir det. Söndagen blir det studentskiva i Buttle hos kusindottern Rebecca. Trevlig trevligt. Idag är det studenten och vagnarna åker förbi utanför lite då och då.


Dag 16. Nu får det räcka...för nu...

Nu är jag grymt trött på att hålla God Balans dieten. Förutom att jag är grymt sugen på riktig mat som smakar något annat än choklad och annat sött så är det svårt att hålla dieten när det blir för mycket fusk. Nu börjar tiden då man vill njuta av att äta god mat och så är det fest hit och dit och det finns helt enkelt inte tid och energi att lägga på detta längre. Igår åt jag God Balans till frukost och lunch men på kvällen var jag på 40-årsfest så då åt jag hamburgare och drack cider (och massa annat onyttigt jag faktiskt ångrar lite...). Idag börjar jag dagen med God Balans men jag ska till affären sen och handla. Till lunch/middag blir det kycklingsallad. Så från och med nu så tänker jag börja äta riktig lunch men tror jag ska fortsätta med God Balans till frukost och ibland även till middag.
Viktminskningen har gått riktigt dåligt denna vecka. Första veckan gick jag ändå ner 3 kg men den andra veckan bara knappt 1 kg. Så det känns väldigt tråkigt. Men jag hoppas ändå att det beror på att jag fått mer muskler och mindre fett i kroppen och att det är därför... Midjemåttet har i alla fall minskat med 3 cm. Nu gäller det bara att se till att det inte går upp igen!!

I fredags vaknade jag med nackspärr och det sitter ännu i men känns lite bättre idag. Får se till att röra på mig och komma ihåg att alltid stretcha lite bättre efter ett träningspass!

Dag 12. Får jag ännu fortsätta räkna från dag 1?

egentligen tror jag inte att jag får räkna från den dagen jag började med God Balans för jag har ju inte gjort detta till 100 %. Även fast jag velat göra detta till 100% så har det inte alltid varit lätt att få det att passa in i normala vardagen. Men jag kanske borde ha sett till att göra det för det är ju ändå mig det handlar om och om ett mål jag verkligen vill nå. Vågen var inte snäll i måndags. Söndagens frossa var inte bra och det kändes lite som att börja om på nytt. Denna vecka kommer det att bli 5 dagar i rad där jag håller dieten men så kommer lördag. jag ska på fest på lördag och har idag funderat på om jag ska gå på festen men låta bli maten och drickat. yes va kul att dricka vatten hela kvällen. Nej, jag har bestämt mig för att äta och dricka men får jobba hårdare med träningen! Jag måste ju även i framtiden kunna äta normalt och kunna hålla vikten.

Igår var jag på träningscentret och sprang på löpbandet. Gick inte så bra som i lördags men det gick ok. Idag har jag inte tränat något mer än promenaden till och från jobbet. I morgon så funderar jag på att åka bort till P18 och springa spåret där. Är ju ledig i morgon. (o=

Jag är definitivt på dag 12!

RSS 2.0