Helg inom räckhåll..

Ja, då var det snart helg, igen. trevligt. Jag ska starta min helg med att i morgon på på After Work på jobbet. Hoppas att det blir skoj. det blir bara att ta det lite lugnt eftersom jag ska till Tofta på lördag, men det ska inte vara några problem. lördag så blir det klinte marknad och på min troliga inköpslista så står det engelsk kola och DVD-filmer. Hittar jag något annat så är det överaskande. Hoppas på fint väder så kan jag ta med mig min Nikon D60 och kanske ta några bra bilder på marknaden.

Inspirationslös...

Jag skrev en halv sida på en ny novell igår, eller var det i förrgår... ? Hur som, jag tyckte att det kunde bli bra men har redan tappat tråden. När ska jag få min inspiration tillbaka? Inspriationen för att skriva noveller har varit borta länge nu och jag vill att den kommer tillbaka. Jag har även sedan i somras tappat inspriation och lust att hålla på med mina scrapbooking saker. Det blev för mycket med det i somras och jag kan väl säga att jag gick in i väggen med det. Det senaste jag gjorde var ett scrapbooking album till Katri och Micke i bröllopspresent. Och den blev inte klar så den behöver jag låna hem igen för att putsa till. Men om jag inte har inspriation till det så hur ska jag göra då??

Jag har läst 4.e boken i Twilight sagan. Jag gick så klart och köpte den där jäkla boken dagen efter jag bloggade om att jag inte tänkte köpa den. Läste ut den på 2 dagar. Värt de dyra slantarna men nu måste jag vänta så länge tills de kommer på film. Hmmm. Film på 2:a boken - New Moon - kommer på bio i november.
De första 3 böckerna står nu på min önskelista.

Nej, nu ska jag ner till tvättstugan så att jag har några kläder att ta på mig till jobbet i morgon. Suck. Jag behöver nya kläder i garderoben.

Vampyr feber!!

Ja, då har jag även läst ut bok nr 3 i Twilight serien!! (även den på knappt 1 dygn) Kunde inte låta bli och nu har jag nog lite abstinens... vill såååå gärna läsa 4:e och sista boken nu!!! Jag var till och med på stan i dag för att köpa den själv, tänkte att det vore värt att köpa den nu och vänta med de övriga till när jag fyller år, jul eller kanske till nästa bokrea. Men att betala 170-200 kr för en bok vill jag inte så det blir att vänta med att läsa sista boken. )o= Jag måste ju ha den inbunden, gillar inte pocket. Om jag lånar en bok av någon annan så är pocket ok men i min bokhylla ska det vara inbundna böcker.
Längtar till bok nr 4 - "Så länge vi båda andas" av Stephenie Meyer.

Mina nya favoritböcker

Hmm.. länge sedan jag skrev här senast. Orkar inte uppdatera vad som hänt sedan sist. Kort sagt, har inte hänt så mycket, är tillbaka på jobbet igen och nu är det höst igen.

Min nya favorit bland böcker är just nu aboslut Twilight Sagan av Stephenie Meyer. Åhhhh JUST LOVE IT!! Läste första boken "Om jag kunde drömma" när jag var i Skövde (äger ju även filmen Twilight som gäller den boken). Mysig bok, och så lätt skriven och det gick knappt att lägga undan den. I fredags lånade jag bok nr 2 "När jag hör din röst" och det står till och med en varningstext på boken som varna att boken är beroendeframkallande. Det borde varit en större varning på boken. Läste hela fredagskvällen och la ner den först kl 3 på lördagsmorgon för då kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Sedan lördag eftermiddag och en bit in på kvällen läste jag ut resten av boken! Just love it!! Vill läsa bok nr 3 och 4 oxå men har inte dem själv. Jag blev för nyfiken så jag var tvungen att kolla på nätet om vad som händer i de böckerna jag inte läst än. Och nu vill jag läsa dem ännu mer!!  LÄNGTAR TILL NÄSTA BOKREA! Men jag fyller ju år snart, och julen kommer sen så om jag inte orkar vänta till nästa bokrea så kan jag ju sätta upp dem på önskelistan.

Om du inte läst Twiligt sagan (och gillar storys med vampyrer, varulvar och tonvis med romantik) så är detta böcker för dig!

RSS 2.0