Vill ha solsken!

Himlen är grå och det har varit blåsigt hela veckan och så klart så blåser det vidare idag. Burr så kallt. Vill ha skön och varm vår (fast snart är det juni och då är det väl sommmar...). Tänkte ta mig ner på stan men har beslutsångest om kläder och skor. Alla årstidens kläder och skor är frampockade från vinterförvaringen men det var inte mycket i den lådan. Behöver nya kläder och skor! Får se om jag hittar nåt idag.

Jag ska inte hålla er på halster längre... idag var det mätning och vägning efter 1 vecka med God Balans (inkl lite små fusk). Var ok men hade gärna sett bättre siffror. Har gått ner 3 kg denna vecka och det kan inte bara vara en massa vätska jag tappat för jag har även tappat 1-2 cm runt lår, midja och stuss. (o= Så i morse pallrade jag mig till Visby Träningscenter och sprang 50 min på löpbandet! Ok sprang inte hela tiden men nästan så jag tror nog i alla fall att jag fixar vårruset på under 45 min. (vårruset =ca 5,2 km = 9 juni).

Nej dags att välja skor och pallra mig i väg. Bil eller promend? Promenad vore bäst men då blir det inte bra gå-på-stan-skor. tar jag bilen så kan jag ha mer passande skor men då får jag lite dåligt samvete att jag inte promenerar ner till stan.. Men så kan det börja regna med... och paraply är ju nästan att glömma då det blåser... Alla dessa val. (o=

Dag 7. Är sååå trött!

Nu börjar kroppen undra vad jag håller på mig! Det har gått bra nästan hela veckan så jag trodde nästan att det här blir lätt. Men igår var det som om luften gick ut mig och orken försvann. Både igår och idag har jag varit riktigt dålig på att dricka vatten och det känns direkt! Hade en liten olycka ikväll när jag blandade en av sopporna med smultron smak. Blandade vatten och pulvret och började skaka. Slutade skaka och skulle bara dra igång vattenkranen, sen fylla på när locket flyger av och allt sprutar ut över diskbänken. Gillar inte att blanda den med smultron och tropisk för de blir lite kolsyre aktiga. (jo detta har hänt mig tidigare) och man vet ju vad som händer då.

Jag har ju vägt mig varje morgon denna vecka så jag vet att jag har gått ner lite i vikt men i morgon ska bli skoj att se om mina mått minskat något. Hoppas det så att jag får ny inspiration till nästa vecka. Jo, jag kör nästa vecka med. Men nytt inplanerat fusk är det på söndag. Morsdag och så ska vi fira mommos födelsedag. Så först bjuder mamma på lunchoch sedan vidare för att fika hos mommo. Får se till att hålla mig borta från kakorna helt enkelt.
I morgon ska jag försöka ta mig till träningscentret. Tänkte mig BodyPump men nu när orken är borta så kanske jag håller mig till löpbandet och springer! Och så kanske lite på trappmaskinen.

Ikväll parkerar jag mig framför teven och kanske det blir den senast Narnia filmen. Eller så tar jag den i morgon.

Dag 3. En tomat som springer vårruset??

Ikväll har jag genomfört första löprundan på väldigt länge. Usch vilken dålig kondis man har! Tog ungefär 50 min för 5 km. Då sprang jag förstås inte hela tiden för det hade jag inte tillräckligt bra flås för. Alltid lika kul att komma hem efter ett träningspass vare sig jag sprungit eller vart på ett träningspass - alltid knallröd i bara ansiktet! Ser ju förfärligt ut, speciellt när det tar evigheter innan ansiktet återfår normal färg. Så där har ni en anledning till att jag inte tar en lunchpass på en arbetsvecka.

Dieten går bra, var lite tuft i lördags och lite godisbegär på söndagen. Lite jobbigt när man vet att det ligger några goda chokladbitar i kylen! (o= Nej, de ska spara till ett bättre tillfälle. Idag har det gått bra så jag har nog druckit en ganska bra mängd vatten idag. Det blir ett inplanerat fusk i dieten på onsdag. Ska ut och äta lunch med jobbet och det kändes inte som rätt tillfälle att stå över då det är kundbesök. Så jag får minsann se till att röra mig ordentligt denna vecka för att kompensera för den där lunchen.

Dag 1. Smakade det så här illa förra gången??

Inte så god frukost idag... och det blir samma till lunch...och middag... ja det fortsätter även i morgon. Så nu är jag igång med GodBalans igen! Minns bara inte att det smakade så illa förra gången? Undrar om de ändrat något i receptet sen förra året. Tröttnade igår på att jag inte kan bli av med godisbegäret och inte äta nyttigare och träningen har känts långt borta. Men det är en enda ond cirkel - som jag nu tänker bryta genom att den kommande veckan bara dricka GodBalans sopporna. Så jag åkte till Träningscentret ganska spontant (har funderat på att börja ett tag men inte bestämt när...) och köpte påsar till 14 dagar. Sockerfällan ska jag ur och den här gången ska jag anstränga mig mer gällande träningen. Minns däremot att förra gången så hade jag inte så myckt energi när jag höll på med kuren men jag får väl trycka i mig ännu mera vätska och se om det blir bättre. Första målet är nu att jag ska springa det där Vårruset! (o=

Idag ska jag promenera ner på stan och kolla in lite nya kläder. Var förbi H&M igår och såg att de hade så mycket fint men hann inte testa något. Så idag ska jag se om jag kan få lite nytt i garderoben. Måste sedan packa undan höst/vinterkläderna för det är just nu så trångt i byrån och garderoben att det inte får plats med något nytt! Jag ska även plantera om några blommor så att det kan blir lite växter på balkongen.

Grattis till mina vänner Linnea & Jocke som fick en liten tjej den 19 maj!


Skåpet är äntligen på plats!

dsc00192 (MMS)

Skåpet är äntligen på plats!


Det blev inte så mycket byggande för mig i...

dsc00186 (MMS)

Det blev inte så mycket byggande för mig idag. En knappt påbörjad hylla kommer få ligga framme någon vecka nu. (Ser jobbigt stökigt ut då det nyss var nystädat) Fick ringa ikea o be dem skicka en ny gavel då en var trasig. Typiskt! Jag som så gärna ville få den ihopsatt nu!


Alla delar uppe. Nu ska jag bara få ihop d...

dsc00184 (MMS)

Alla delar uppe. Nu ska jag bara få ihop det...


Balkongen piffas upp idag!

dsc00181 (MMS)

Balkongen piffas upp idag!


RSS 2.0