Ett besök på gym

Idag pallrade jag mig till gymmet på träningscentret. Spring lite på löpbandet, gick en stund på trampmaskinen och så tog jag en liten vända bland maskinerna. Blev mestadels ben i dag så det kommer nog att kännas i morgon. Hoppas inte att det blir alltför hemskt för just nu känns det lite som att jag skulle kunna springa lite i morgon kväll. 
 
Nacken värker ännu lite (precis som det gjort i flera veckor) och det är mestadels värk som spridit sig ner i ena axeln. Så kväll har jag testat att smörja in lite Voltaren gel. Får se om det kan hjälpa lite. 
 
Inget godis ikväll och jag har hållit kalorinivån rätt idag. (o=

Ny vecka med nya tag

Känns om varje ny vecka handlar om att börja om hela tiden. Senaste veckan har jag haft noll i motivation och ja, det kommer säkert visa sig på vågen i morgon. Så denna vecka är det noll tolerans till godis! I morgon SKA jag även ta mig till gymmet. Mitt träningskort misstänks vara utgånget men jag ska se om jag ändå kan få behålla de  gånger jag har kvar i åtminstone en månad till. Det sätter kanske lite fart på motivationen, lite tidspress. 

Upp och ner och upp...

Det svänger. Ena dagen går det bra men nästa så är det tillbaka till gamla vanor igen. Är så duktig i veckorna men när helgen kommer så är det kört! Men jag tummar alltför mycket på reglerna när det är helg. Framförallt när det händer något speciellt. Igår var det en 30-årsfest och då ville jag ha kul och tänkte inte alls på kalorier. Tvvärr så innebär det alltid att jag måste räkna med en extra dag av dåliga vanor innan jag kan vända det tillbaka åt rätt håll igen. Lite synd att vägning på Viktklubben ska vara på måndag. Gillar inte invägning på måndagar...  
 
På lördag är det fest igen... Jag måste träna bra denna vecka. Tidigt till säng i kväll och försöka komma upp på en morgonpromenad i morgon....

Hösten är här

och jag hoppas att det inte ska bli en höst och vinter som alltid. Händelselös och deprimerande. Nej, i år måste jag kämpa lite extra för att det inte ska bli ett sådant år detta år. Har rensat datorn på massa gammalt och hittade en lista med hur viktnedgången har gått. Skrämmande att se att varje höst/vinter så går jag upp alldeles för mycket i vikt och när våren väl kommer så blir det alltid ångest! Usch, nej så blir det inte i år. Dokumentet åkte i papperskorgen och nu ser vi framåt. Just nu känns det ganska bra med viktminskningen. Det har varit en hel del upp och ner och det innebär att det inte alltid är solskensdagar varje dag. Nu går det neråt igen efter bakslag (dumma förkylningar!!) Om jag hittar orken idag så kanske jag tar mig ut i spåret och försöker springa lite. Annars är målet att springa på tisdag med några arbetskompisar. 
 
Igår var jag på stan med siktet instället på att köpa nya löparkläder och en höstjacka/kavaj. Kom hem med i alla fall 1 långärmad löpartröja som jag behöver för det är inte riktigt väder nu att springa i linne längre. I dag har jag fastnat i soffan framför teven sedan jag vaknade i morse. Så ingen bra dag idag med andra ord. Jag fick hem min nya dator i fredags så jag har suttit och utforskat den. Så gamla PC:n har nu blivit ersatt av en Macbook Pro. Äntligen har jag kunnat köpa en. (o= Like it!

RSS 2.0