Gott Nytt År!

Sitter och bara tar det lugnt i soffan och tittar ut mot en blå himmel. Det var läääänge sedan man såg den (när man är ledig). Att solen skiner gör att jag lätt får känslan att det blir en bra dag idag.

Ja, det var ett tag sedan jag skrev här sist (igen!). Är dålig på att uppdatera här. Jag backar bara en vecka denna gång. Förra veckan var det ju julafton! En helt vanlig traditionell jul hemma i Tofta och som vanligt så försvann den alldeles för snabbt efter en massa mat, godis och julklapps öppning. Jag och lillebror sov över till juldagen och det var skönt att kunna inte behöva köra hem redan på kvällen. Jag fick så klart några fina julklappar. Jag fick presentkort på Gallerix, Team Sportia och godis + godisskål. Favoriten var självklart ett stativ till kameran och en fjärrutlösare. Har testat det men inte så mycket som jag hade velat. Ville inviga det med att ta ett snygg självporträtt - men jag har haft dåliga hår/hud-dagar denna vecka så jag så ju hemsk ut på bild. hihi. Får ta en i nyårskläderna senare kanske. (o=
På juldagen så blev det faktiskt ingen fest i år. Till en början var jag lite besviken över att det kanske inte skulle bli en traditionell julfest men ju närmare det kom till juldagen så var jag inte alls på humör att festa. Var inne på att ha festen hemma hos mig men party känslan fanns inte. Så när mina vänner från Skövde (som var på ön i jul) undrade om de kunden sova över hos mig från juldagen till annandagen så var valet enkelt. En hemma kväll med Jill, Magnus och lille Bertil. Jag och Jill satt med var sig en dator och släktforskade och stackars Mange fick roa sig själv med att zappa mellan tv-kanalerna. Som Jill sa - det var samma känsla som när vi för många år sedan satt och skrev våra noveller och då kunden vi 2 sitta tysta i timmar och skriva och läsa upp våra alster. Det är lätt att försvinna i släktforsning må jag lova. Jag ska berätta nästa gång lite av det jag hittat. (o=

Nej, nu ska jag se om jag kan fixa mig i ordning lite för att sedan ge mig ut och leta redan på en affär som har öppet. Det blir nyårsfirande ute på Terra Nova och ikväll och alla försväntas bjuda på en drink. Jag testblandade drinkar igår (gick förfärlligt!!) och gjorde då slut på en av ingredienserna så jag måste åka och köpa nytt. Jag hade tänkt ut en bra drink som skulle vara blå. Men när jag testade den igår så var den definitivt finare i färg än smak. Smakade absolut inget mer än sprit så jag fick i sista stund tänka om och det tog några timmar innan jag fick ihop en annan drink som funkar. Hoppas i alla fall.

Dagens musiktips - Little Words med Rob Thomas. Det är från Disney filmen Familjen Robinson. Love it!

i morgon blir det fest

ser framemot morgondagens fest! det är årets julfest på jobbet och det brukar vara en av årets roligaste fester. (o= jag testade att locka mitt hår i kväll för att få en liten idé om hur jag ska fixa håret i morgon. Prövade nya klänningen med och är riktigt nöjd! Ska bli kul att klä sig snyggt och fixa till sig i morgon. Jag jobbar halvdag i morgon - går hem redan vid lunchtid så det ska bli skönt att kunna ta det lugnt och fixa under eftermiddagen. Ska nog lägga en Gin Longdrink på kylning i kväll så att jag kan avnjuta en i morgon medans jag fixar till mig. (o=

se lite mer på teve nu och sedan dags för lite sömn.

Julfesten närmar sig

... och jag är lite fundersam över vad jag ska ha på mig! Jag var på stan idag och kom faktiskt hem med en klänning, en vit spets bolero och ett svart linne i spets. Linnet kommer jag lämna tillbaka vet jag redan nu med en gång för det var inte så bra som jag först tyckte i affären. Klänningen är jag lite tveksam till - har inte bestämt mig än. Den sitter ok men sitter lite underligt över brösten men jag kanske kan dölja det under en bolero. Den vita jag köpte är riktigt tjusig och den tänker jag behålla - men den passade inte till klänningen. Behöver en svart i stället. Ska ta en tur till på stan i morgon efter jobbet.

December, redan här! Snart över?

Nej, jag vill inte att december ska vara över än. Men tiden går så snabbt att jag inte hinner med! Det var ju nyss årskifte och nu snart ett till.... lite ångest för inte har jag hållit några av förra årets nyårslöften och snart är det ju dags för nya, igen! (vi återkommer till nyårslöften när det närmar sig... )
Snart är det jul och nu är det dags att handla julklappar. Hittills har jag köpt 1 av ca 10 st. Var hela dagen på stan idag men kom inte hem med varken julklappar eller någon festblåsa till nästa helg då årets julfest på jobbet går av stapeln. Får gå på stan i veckan igen och se om jag kan hitta något - annars får jag se om det är möjligt att ta en repris av något jag haft tidigare. Vill helst ha något nytt - köpte ju en riktigt tjusig rosa väska häromdagen och jag vill gärna ha den tillsammans med snygg klänning (svart) . Väskan är förresten i satin så jag får nog räkna med att det finns stor risk för att den endast används en gång. Den går ju inte tvätta om den skulle bli smutsig!

På tal om tvätt så ska jag gå och hänga upp lite nytvättade kläder nu. Sen blir det nog en film - får se vad det blir för någon.


RSS 2.0