Jag är Zlatan Ibrahimovic

Otroligt men sant. Men ljudboken jag lyssnar på nu är faktiskt Zlatans bok. Var skeptisk då jag har absolut noll koll på fotboll och visst vet man vem Zlatan är, eller jag visste att han är en fotbollspelare typ. Men faktiskt väldigt intresssant bok. Bara lyssnat på några kapitel än men vill definitivt lyssna mer. Så om du inte läst boken än så tycker jag att du ska göra det.

drömmar om jobbet

Fredagskvällen var underbar! Underbar på det sätt att det äntligen är helg och äntligen få slappna av och inte behöva tänka på jobbet efter en jobbigt vecka. Men när jag skulle gå och lägga mig i går så kom jag på saker jag glömt bort att göra på jobbet innan jag fick därifrån tidigare så i natt har jag inte sovit så bra jag velat för drömmarna har bara bestått av tankar kring jobbet och vad jag måste göra direkt på måndag morgon! Börjar nu kännas bättre och förhoppningsvis släpper jag detta i dag och får bry mig om det igen på måndag morgon för just nu kan jag inget göra åt det som jag missade. Retar mig bara på det! Idag så här på förmiddagen så har jag skaffat mig lite ny inspiration till vad jag ska fylla kylskåpet med i helgen och för kommande vecka. Så nu ska jag skriva inköpslista och sedan ratta runt stan och göra lite inköp.

En tuff vecka

Denna vecka har knappast varit den bästa. Veckan började med tårar och det var nog första gången jag fällt tårar på jobbet. I måndags släpptes information om förändringar som skulle ske, vilket inte var en helt så stor överraskning men insikten att det faktiskt innebar en hel del förändringar som inte var så roliga slog ner. Ett 30-tal varsel/uppsägningar blev plötsligt verklighet och namnen kom fram och man inser att vi kommer att förlora en av medarebetarna i mitt team. )o= Jättetrist. Att börja med en sådan nyhet på måndagmorgon och sedan jobba en vecka som är en av de hektiska veckorna i månaden så känns det i sinne och kropp att man är helt slut nu till helgen. Förutom jobb så har det varit en dåligt vecka även när det gäller mat och träning. Förra helgen så tog jag hem en ny app på min Iphone. ShapeUp är en app där man kan lägga in det man äter, tränar och kan följa kalorier och vikt. Tänkte att det kunde vara intressant att se hur mycket jag egentligen äter. Vilken självinsikt har jag egentligen som tror att jag äter alldeles för mycket! Jag äter ju alldeles för LITE! Enligt appen så ska jag äta minst 1500 kalorier varje dag. Det kör jag över lätt tänkte jag men det är jättesvårt. Jag har tur om jag kommer upp i 1000! Man måste ju äta hela tiden för att komma upp i rätt antal kalorier och det känns så konstigt när jag själv tycker att jag borde äta mindre. Jag har fuskat en hel del denna vecka och jag skulle kunna skylla på den jobbiga veckan men jag äter ju lika illa varje vecka så det hade inte spelat någon roll. Ska fortsätta att uppdatera på ShapeUp för det känns iaf lite motiverande. Jag har ju till och med ätit en massa frukt denna vecka och det är sällan jag annars äter frukt. Idag ska jag ut i kyla och snö. Ska ner på stan och se om jag kan få tag på ett par skidbyxor/termobyxor (eller heter det något annat nuförtiden?). Skulle behöva ha lite varma ben när jag är ute och går.

RSS 2.0