humöret är som en bergochdal bana

just nu vet jag inte om jag ska vara på gott humör, träna och njuta av fint väder (trots lite vindar...) eller bara vara deppig och sitta fast hemma i soffan hela helgen och frossa i massa onyttigt!

Hade en dröm i natt - en dröm om sådant jag vill ha och sånt jag vill ska hända. Vaknade med ett litet leende - men det försvann när jag insåg att det bara var en dröm och allt plötsligt kändes så långt bort.

Ställde klockan på ringning tills i morse och skulle ta mig till träningscentret för ett pass på BodyPump men när klockan ringde var jag inte på humör för pump, så jag bestämde mig för att åka bort lite efter att passet börjat och då gå till gymmet i stället och springa på löpbandet i stället. Riktigt laddad. Lite mindre folk i gymmet när ett pass börjat så tidigt på en lördagsmorgon. La mig ner och drog mig i sängen, var ju ganska pigg så det kändes som att det inte skulle bli några problem att bara ligga kvar där i några minuter till. Då var klockan 8. Sen var den plötsligt 09:45. Vad hände?

Ställde mig på vågen i morse. Fan säger jag bara. Måste nog vara något fel på den...

Nej, ska försöka rycka upp mig lite nu med en dusch och sedan en promenad. Kanske lite solsken kan få mig på bättre tankar. En låååång promenad är aldrig fel.

Uppe med tuppen

nja, nästan. (o= halv åtta ringde klockan i morse och jag var nästan på väg att ligga kvar då jag kände mig lite konstig i halsen. Jag komprismissade lite med mig själv och tänkte att jag fixar mig i ordning och om halsen ännu känns konstig så får jag stanna hemma. Lite frukost (naturdiet shaker) och lite vatten senare så var sängen historia.

Ni undrar säkert varför jag är så knasig att sätta väckarklockan halv åtta på en lördagsmorgon. Jo jag har äntligen pallrat mig till första Body Pump passet på nog minst 2 år och det börjande halv nio. (o= Så nöjd med mig själv att jag äntligen kom dit. Fick mig själv ett gott skratt bara när jag mot slutet av passet insåg att jag satt på mig mitt träningslinne ut och in på morgonen. hihi. Syntes nog bara för de som stod närmast som tur var men det får jag väl bjuda på.

Idag har jag varit en sväng på stan. Inköpte några nya strumpor då nästan alla mina nuvarande har antingen 1 eller 2 hål i varje strumpa. Köpte också en söt vit blus och några armband. Målet var att hitta en ny vårjacka och skor och kanske till och med en ny tjusig väska nu till våren men det hittade jag inget av. Kanske får vänta och se om jag kan hitta något när jag åker till Borås.

Ikväll så ska jag till vännerna på Terra Nova och så ska vi sedan ut och äta. Sen tillbakat till Terra Nova för fika och kvällsmys med en film och lite prat tror jag. har inte sett dem på länge så jag saknar de små sötnosarna. (o=

RSS 2.0