Fått lite inspiration tillbaka, snälla stanna kvar!

Igår kväll så började jag skriva på en ny novell. Jag har egentligen ca 20-30 st redan påbörjade men ej avslutade noveller som jag skulle kunna fortsätta på men jag har tappat tråden för dem och vem inte hur jag ska fortsätta. Så jag gör som alltid, börjar på en ny. Kanske denna gång så kan jag få till ett slut på den också. Skrev ca 1 sida igårkväll och i morse när jag var ute på en promenad (yes, jag var ute och gick en promenad, ÄNTLIGEN!)  så kom en massa idéer till nya novellen. Så när jag kom hem så startade jag datorn och ändrade början på min story. Fast även om denna inte blir helt klart så känns det bra att ha fått ner några rader. (o= det är en början till nåt, kanske.

Usch, ställlde mig på vågen i morse och paniken kom med en gång. Måste bli ett nyttare år 2010. Det började så bra i somras men någonstans så rasade allt och nu är jag tillbaka där jag började (+ några hemska kilon som kom med julen). Bläää!!

Nej, nu måste jag börja fixa mig i ordning för kvällen. Blir nyår med familj och släkt i år men lite nyårs fin måste man väl ändå vara. (o=

Åh föresten, vi hoppas nu även att Jill inte blir mamma före tolvslaget i kväll!! Det var beräknat till den 30:e men kom igen nu! Knip igen ett dygn till kära vän! (o=


Vart tog solen vägen?

Sov alldeles för länge i morse. 10:30 var klockan när jag vaknade och efter 11h sömn så är jag nästan tröttare än vanligt. Tycker inte om att sova så länge, kroppen känns seg och orkeslös. Ska man inte bli pigg att få sova ut ordentligt eller?

Jaja, solen sken och jag piggnade till ganska fort. Tänkte att det kanske kunde bli en bra foto dag men så försvann solen och även den tanken. Strålande solsken och en snötäckt mark hade varit nice idag faktiskt. Men i stället så är det isiga vägar och mörka moln på himlen. Såg precis ut genom fönstret och tyckte jag såg ett flygplan som flög lite lågt.

Ska ta och klä mig nu och åka bort till rusta och se om de har några fina färger som jag kan måla mitt sovrum med. Är så trött på den röda färgen. Kanske kan måla 3 av 4 väggar och ha den röda färgen som fondvägg. Får se vad jag kan hitta.


då var julhelgen förbi

Hmm, jag skriver ju nästa lika ofta här som jag gör i min dagbok (yes, det stämmer att jag har en dagbok i lådan här hemma). Nej, jag skriver nog oftare här än i den vilket är positivt eftersom dagboken är ganska tragisk inser jag varje gång jag läser gamla noteringar i den. Så det som är roligare får hamna här i stället. (o=

Är ledig från jobbet idag, i morgon och nästa dag. (o= Lite mellandags ledigt är alltid trevligt. I dag har jag varit hos optikern och prövat ut nya linser. Eller jag fick ett par nya linser för ca 2 veckor sedan och skulle tillbaka idag för liten utvärdering. Gick därifrån med en annan styrka på linserna för att testa dem innan jag bestämmer vilka jag ska satsa på. Med de linser jag använt senast nu så har jag kunnat använda dem mer än de tidigare jag har haft. Nu fixar jag att sitta 1 hel dag med linser på jobbet, vilket jag inte fixade tidigare. Vem vet, kanske jag trivs bättre och bättre i linser och kanske satsar på månadslinser i stället.
Efter optikern så blev det en tur till Solbergabadet för att köpa ett halvårskort där. har ju inte utnyttjat senaste halvårets friskvårdspeng från jobbet så det passade bra att använda det nu. Sedan åkte jag vidare till träningscentret för att springa lite på löpbandet. Gick inte så bra som jag hade hoppats. Skorna kändes inge vidare och fick kramp i vaderna lite för tidigt och det gick inte över. Så går det när man inte tränar regelbundet. Måste komma igång igen. Jag ska ju springa (och inte promenera) vårrustet nästa år. (o=

RSS 2.0