Mars

Slutet på mars redan. Jäklar vad tiden går fort! Och så har jag nedräkning, känns så motstridigt att jag vill att det ska gå långsamt samtidigt som jag att vill att kommande 3 veckor ska gå fort! 
Fick ett samtal för ca 3 veckor sedan och ett erbjudande att åka till Thailand. Fattar det inte men jag tvekade faktiskt. Så mycket att göra på jobbet, hemma och överallt (men får ändå inget vettigt gjort!) Men efter en kvälls betänketid så räckte det med att jag kom till jobbet nästa dag och arbetskompisarna gav mig den sista knuffen till att ta beslut. Jag åker! Får frågan lite då och då om jag börjar få resfeber men det har jag inte, än i alla fall. Tror det har att göra med att jag inte håller i något gällande resan. Jag har pass, vaccinerat mig och så behöver jag bara tänka på vad jag ska packa med mig. Sedan få njuta i solen. Sedan blev det så spontant bestämt att åka att det inte riktigt gått in än. Åker med mamma, pappa, faster och hennes man och så klart så kommer älskade syster att åka med!
 
Allt detta hade ju kunnat vara en sporre till att komma igång att träna och faktiskt komma på rätt väg igen. Men skulle inte tro det. Bara bakslag igen. Jag har faktiskt skaffat att årskort på Friskis & Svettis! Men kom på 2 pass innan träningsvärk tillsammans med kassa knän och ond nacke fick tvinga mig att ta det lugnt några dagar. Sedan när jag väl kom in i tankarna på träning igen så gick jag och blev förskyld. Usch! Och senaste veckan har jag inte ens kunnat gå ut och gå på promenader för plötsligt har jag skaffat basröst och någon har satt in ett rivjärn i halsen på mig. Rolig påskhelg detta blir! 
Nej, frisk nu så att jag kan komma igång att röra på mig igen! 
 
Idag hade jag tänkt ta det lugnt men måste städa idag. Ogillar skarpt att städa men nu måste jag. Jag får försöka tänka på den underbara känslan efteråt när det är städat och fint! 

RSS 2.0