jag tror jag läcker

alltså, jag trycker i mig så mycket vatten nu - mycket mer än jag är vanligtvis är van med så det rinner minsann rakt genom kroppen tror jag. Springer nog på toa minst 1 gång i timmen. Mina arbetskompisar undrar nog om det är nog fel på mig som springer på toa hela tiden. Som min bordsgranne sa idag då hon oxå tycker att hon går på toa lite ofta "de tror nog jag har inkontinensproblem". Nej, det har jag inte men drick själv 3-4 liter på en dag när du vanligen dricker kanske 0,5 liter.

Dag 2 med God Balans har känts. Förutom konstanta toabesök så har jag varit trött idag men har som tur är kunnat hålla mig till lite enklare arbetsuppgifter idag. Det måste ju göras oxå men i morgon blir det lite annat. Sopporna jag dricker smakar annorlunda än jag minns sedan förra gången jag gjorde det här, så har de ändrat i receptet eller är det bara mina smaklökar som spelar mig ett spratt?
Magen känns i alla fall inte uppblåst som vanligt. Positivt. (o=

Nu ska jag packa ner min badkläder för jag ska försöka pallra mig till simhallen i morgon innan jobbet. Måste ju jobba lite för vikten. Hmm, dagen började föresten bra. Verkligen. Gick med mina nya Puma dojor till jobbet men redan halvvägs så hade jag skavsår på båda hälarna. Så plåster på blev det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0