En duktig vecka

Oj vart tog veckan vägen!!? Det sa bara svisch så var det helg igen. Underbart med helg självklart och jag har inget emot att det går fort i veckorna. Men det är skönt när helgerna inte går så fort.
Förutom förra helgen så känner mig nöjd med mig själv för de senaste 2 veckorna. Frukosten är alltid nyttig med havregrynsgröt - tycker till och med att det är gott nu och klarar mig inte utan min morgon gröt!! (o= Förra veckan drog jag ner med att använda hissen på jobbet - den har använts flitigt hela hösten/vintern. Men nej, nu är det trapporna som gäller. har inte tagit hissen på jobbet på hela veckan!! 7 våningar att ta sig upp och ner både när man kommer till och från jobbet. Men även vid förmiddagsfikat, lunchen och eftermiddagsfikat!! Nice! Jobbigt absolut! Minst 10000 steg varje dag och så har dragit ner lite på godis i veckorna och det går förvånansvärt bra, men idag gick jag till nya godisaffären vid Slite Rondellen och skulle bara köpa några godisbitar - men blev inte riktigt så. Försök själv välja några bitar bland 570 sorter! Jag är svag!

Men idag har jag gått en promenad på 3 timmar så det får gå. Har varit och köpt New Moon idag (film 2 av Twiligth sagan). Längtar att få se den - har väntat ivrigt på den hela veckan. (O= Jag är absolut besatt!!
 
För en stund sedan blev jag klar med att rensa i garderoben. Kan nog rensa bort mer men man är väl lite blödig och kan inte göra sig av med vissa plagg. jaja, får ta en ny rensning om några veckor igen. Nu får i alla fall syrran lite grejer att gå igenom! Hon har tjatat på mig i flera dagar! hihi


Kommentarer
Postat av: Zenita

Haha, tack due! Alltid intressant att se vad du har att erbjuda från DIN garderob! ^^ tihi

2010-03-20 @ 21:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0