Är våren här nu?

Solen har varit framme ett par dagar nu och det har hållit sig på plusgrader. Märker redan att kroppen börjar vakna till efter vinterdvalan. Inte riktigt där än men snart så kanske jag kan bryta mig loss. Mp3 spelaren är laddad med en ljudbok - har börjat lyssna om Camilla Läckbergs böcker så Isprinsessan blev avslutad idag och nu har jag påbörjat Predikanten. Trots att det är 3 gånger nu jag lyssnar på den så är det ändå många detaljer man glömt bort men även om det aldrig längre blir någon överaskning om vem som är mördaren så är dessa böcker lika bra varje gång jag lyssnar på den - lika spännande varje gång. Skulle vilja lyssna på Mari Ljungstedts böcker man jag har inte hittat någon att låna dem av än.
Det är så mycket lättare i alla fall att gå ut och gå när man har en ljudbok att lyssna på. Är ute och går en kort promenad varje dag på lunchrasten på jobbet och jag har nästan hela tiden tagit trapporna i stället för hissen. Men matvanorna är inte riktigt på den nivån jag hade velat vid det här laget. Inte heller vikten heller för den delen. Igår blev det en semla till fikat men jag skippade sötsaker på kvällen framför teven och där ger jag mig plus. Men idag trillade jag dit igen. Jäklar! Där på bordet ligger nu chokladen och lockar mig.

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat en tand. Nu 700 kr fattigare. Bedövningen sitter ännu i lite så munnen känns lite sned. Åkte sedan och hämtade mitt nya körkort. Det blev faktiskt lite bättre än jag trodde och även om jag ser lite skrämd ut på bilden med aningen uppspärrade ögon så är bilden iaf bättre än det förra. Otroligt att jag redan haft det där körkortet i 10 år. Jäklar vad tiden går fort.

Känner för att göra något lite drastiskt - men är nog lite feg för det. hihi. Ska nog ringa en frisör i morgon för ny är jag riktigt trött på alla knutar när jag ska borsta det. har ju inte klippt håret sedan början på november! Tänkte kolla med en vän som är frisör och kolla om hon hade tid men jag orkar nog inte vänta på det - ska kolla om det går att få tag på en tid i morgon eller fredag! I helgen ska jag kanske färga håret...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0